Dîner des talents

In de stijlvolle setting van Château St. Gerlach organiseren Opera Zuid en Château St. Gerlach op zondag 7 oktober het jaarlijkse Dîner des talents, in het teken van gastronomisch getinte muziek van Jacques Offenbach (1819) en Leonard Bernstein (1918). Naar aanleiding van de wereldwijde viering van beide componisten en de Opera Zuid-programmatie seizoen 2018-2019, vormt hun werk de smaakvolle basis van een onvergetelijke en verrassende culinaire reis, waarin muziek en gastronomie in elkaar overvloeien.


U wordt om 16.00 uur verwelkomd met een aperitief en amuse in het St. Gerlach Paviljoen. Het einde van de avond is voorzien rond 21.30 uur.

Naast het viergangendiner serveren wij een aperitief met amuse, wijnarrangement en koffie met friandises, afgewisseld met diverse muzikale intermezzi. Met dirigent en pianist Klaas-Jan de Groot, sopraan Anna Emelianova, mezzosopraan Romie Estèves, tenor Thomas Morris en bariton Rick Zwart. Waut Koeken, intendant van Opera Zuid, zal het recital voor u presenteren.

All-inprijs € 109,- per persoon. Combineer het Dîner des talents met een overnachting bij Château St. Gerlach voor de speciale kamerprijs van € 105,- per nacht in een luxe tweepersoonskamer, incl. ontbijt.

SPEELDATUM

zondag 7 oktober - 16.00 uur
Valkenburg, Château St. Gerlach