Limburgse Kerst: meezing-Kerstconcert voor het hele gezin!

Kom dit weekend helemaal in de Kerststemming met sfeervolle meezing-Kerstconcert Limburgse Kerst. Geniet voor de pauze van de prachtige muziek van De Sneeuwman (Walking in the air) met onder meer sopraan Nikki Treurniet en het verhaal van De Sneeuwman in een Nederlandse vertelling door Jochum ten Haaf. Daarbij worden live prachtige tekeningen en animaties gemaakt door Marie van Vollenhoven. De teksten zijn in het Nederlands vertaald door Frans Pollux. Na de pauze neemt Kooracademie Maastricht het voortouw om er een geweldig ‘meezingspektakel’ van te maken: een christmas-sing-a-long. Dus dat wordt gezellig met zijn allen uit volle borst meezingen.

Zaterdag 15 december
Op zaterdag 15 december is Limburgse Kerst voor het eerst te zien in Sittard in het kader van 775 jaar stadsrechten. Voorafgaand aan de voorstelling in Schouwburg De Domijnen begint om 18.00 uur een voorprogramma met Jeugdorkest Philharmonie Sittard in de Kleine Zaal. Daarna kunt u genieten van de De Sneeuwman en de heerlijkste kerstliedjes. Bigband Philharmonie Sittard besluit de avond in de foyer. Lees meer.

Zondag 16 december
Op zondag 16 december start Limburgse Kerst in Maastricht om 13.30 uur met een voorprogramma in de O.L.V. Basiliek, waarbij u kunt genieten van een koperensemble van de Koninklijke Harmonie St. Cécile uit Eijsden, pastoor Vries en een overdenking door wethouder Jim Janssen. Van daaruit gaan we in een gezamenlijke stoet naar Theater aan het Vrijthof waarbij we begeleid worden door een ensemble van de Maastrichtse Verkennersband. In het theater wordt u warm en muzikaal wordt onthaald door Kinderkoor Sjamaes en hier begint om 14.30 uur het hoofdprogramma. Lees meer.

Op naar een heerlijke Kerst!

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.