Opera Van Het Jaar: A Quiet Place

A Quiet Place van Opera Zuid is door de lezers van Place de l’Opera uitgeroepen tot Opera van het Jaar 2018!

Dankjewel iedereen voor het stemmen op ‘A Quiet Place’! We voelen ons zeer verheugd en vereerd. Ook een grote dankjewel aan Philharmonie Zuidnederland, Kooracademie Maastricht, de cast, crew en creatives. En niet te vergeten muzikaal leider Karel Deseure, die voor zijn bijdrage aan onder andere ‘A Quiet Place’ de Schaunard Award heeft gewonnen!

Place de l’Opera roemde A Quiet Place als een voorstelling “met een gouden rand”. Recensent Peter Franken schreef: “De voorstelling was meeslepend, vol vaak rauwe emoties en schitterend geënsceneerd.” Ook in andere media ontving de productie veel lof. De meeste kranten deelden vier of vijf sterren uit.

Intendant Waut Koeken is overdonderd dat A Quiet Place de eer van Opera van het Jaar heeft ontvangen. “Ik ben trots en heel blij voor alle medewerkers: de artiesten en de mensen achter de schermen. A Quiet Place is een heel groot werk, dat we als klein gezelschap maar net aankonden. Het is mooi dat we dit meesterwerk, dat toch een beetje vergeten is, terug in de aandacht konden brengen.”

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.