SEIZOEN 19/20

Met trots presenteren wij het nieuwe seizoen 19/20 en de bijbehorende seizoensbrochure. Dit seizoen zal in het thema staan van Magie & Maanlicht met op het programma: Die Zauberflöte, Een lied voor de maan (familie-opera 6+) en A Midsummer Night’s Dream. Met de seizoensbrochure zetten we tevens in op een nieuwe koers wat betreft de huisstijl van Opera Zuid. Voortaan zult u deze vormgeving terugzien in onze uitingen.

De seizoensbrochure is vanaf nu verkrijgbaar in alle theaters waar wij het komende seizoen spelen en digitaal in te zien via: www.operazuid.nl/seizoensbrochure19-20.

Meer info op www.operazuid.nl

Lees Interacties

Reacties

 1. Beste,

  Graag zou weten wat het seizoen 2020-2021 op het opera- programma staat.
  Is dat al bekend?

  Hartelijke groet,

  Lotte

  • Beste Lotte,

   Dankjewel voor uw reactie en de belangstelling voor Opera Zuid. Het programma voor het seizoen 20/21 zal volgend voorjaar bekend worden gemaakt. Mocht u het voor andere doeleinden nodig hebben dan verzoek ik u contact op te nemen via office@operazuid.nl en uw vraag daar verder toe te lichten.
   Hartelijke groet,
   Team Opera Zuid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.