Word Sponsor

Opera Zuid staat voor avontuur, fantasie en verwondering gekoppeld aan een scherp oog voor traditie. Universele herkenbaarheid, emotionele impact en het belang van de totaal-ervaring die opera volgens ons te bieden heeft, ze behoren tot de basisprincipes van Opera Zuid. Talentontwikkeling en het bieden van kwaliteitsvolle kansen aan jonge professionals is daarbij één van de topprioriteiten van Opera Zuid. Toptalenten staan bij ons hand in hand met gevestigde namen op het toneel.

Jaarlijks brengen we meerdere grote producties naar de theaters en schouwburgen in het hele land. Dankzij de steun van onze vrienden, schenkers, bedrijven, fondsen en subsidiënten kunnen wij opera maken die raakt, verwondert en vervoert waarbij talenten een podium krijgen en zich kunnen ontwikkelen. Bovendien kunnen wij op deze wijze jaarlijks grote operaproducties toegankelijk maken voor een breed publiek.

Bent u ondernemer en wilt u Opera Zuid steunen? Wij verwelkomen u graag als sponsor.

Onze opera’s reizen door het hele land, van Maastricht tot Groningen van Amsterdam tot Enschede. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om muziektheater van dichtbij te ervaren én is uw bedrijf zichtbaar in heel Nederland. Vindt u dat Opera Zuid onmisbaar is voor het culturele landschap in Nederland? Steun ons dan nu!

Heeft u interesse in een sponsoring of schenking aan Opera Zuid of wilt u meer informatie stuur dan een e-mail naar office@operazuid.nl.

Liever eenmalig schenken? Dat kan! Klik hier of doneer via onderstaande QR code of maak je donatie over via NL67 RABO 0119 4305 84.

ANBI
Opera Zuid is door de Belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Op grond hiervan kunnen personen die Opera Zuid langere tijd financieel ondersteunen hun giften in mindering brengen op het belastbaar inkomen. Voor meer informatie hierover kunt u bij ons terecht va office@operazuid.nl.

Foto: Marie Louise Nijsing
Foto: Marie Louise Nijsing