We zien elkaar snel weer

Premier Rutte kondigde tijdens zijn toespraak op maandag 14 december aan dat Nederland in een harde lockdown gaat als gevolg van de oplopende Covid-19 besmettingen. Om die reden zullen de geplande live voorstellingen van Buurtopera Malpertuis op woensdag 16 december in de studio van Opera Zuid helaas niet doorgaan. De voorstelling zal nu plaatsvinden op 29 januari 2021.

De première en daarop volgende live voorstellingen van GOUD!  in de Nationale Opera & Ballet studio in Amsterdam kunnen voor nu niet doorgaan. De geplande voorstellingen van deze productie in de studio van Opera Zuid in Maastricht vanaf 20 februari 2021 gaan vooralsnog wel gewoon door.

Opera Zuid kijkt er naar uit u weer live te mogen begroeten in 2021. Tijdens de kerstperiode kunt u genieten van digitale voorstellingen van Opera Zuid op het online platform Opera in Huis: vanaf 21 december ziet u daar Mtoto, een muziektheatervoorstelling over wortels, groei en gemis. Verder kunt u ook vanaf 21 december op dit platform de double-bill La voix humaine / L’heure espagnole die op 14 november succesvol in première ging bij Opera Zuid, opnieuw bekijken.

Wij wensen u mooie feestdagen. Blijf gezond!