Vrienden van Opera Zuid

Word Vriend of Gulle Gever!

Vindt u het belangrijk dat Opera Zuid de opera voor het grote publiek blijft brengen? Word nu Vriend of Gulle Gever van Opera Zuid en laat zien dat opera leeft!

Voordelen
Vrienden en Gulle Gevers krijgen gratis het programmaboekje thuisgestuurd met uitgebreide achtergrondinformatie over de opera’s. Ook krijgen zij regelmatig een uitnodiging voor een repetitiebezoek en andere leuke activiteiten en ze ontvangen de Vriendennieuwsbrief. Dit geldt ook voor mensen die zijn toegetreden tot het Gulle Gevers Gilde. Als Gulle Gever geniet u dezelfde voordelen als de Vrienden.

Bijdrage
Als Vriend betaalt u een bijdrage van €22,50 per kalenderjaar. Een Gezinsvriend betaalt €27,50 en studenten/jongeren tot 25 jaar betalen €12,50. Als Gulle Gever is de bijdrage €100,-. Individuele operaliefhebbers, een aantal mensen samen (bijvoorbeeld vrienden of collega’s), maar ook bedrijven kunnen Gulle Gever worden.

ANBI
Opera Zuid is door de Belastingdienst erkend als ANBI (algemeen nut beogende instelling). Op grond hiervan kunnen personen die Opera Zuid langere tijd financieel ondersteunen hun giften in mindering brengen op het belastbaar inkomen. Voor meer informatie hierover kunt u bij ons terecht via vrienden@operazuid.nl.

    * jongerenlidmaatschap: tot 25 jaar
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.