Vrienden van Opera Zuid

vrienden

Vindt u het belangrijk dat Opera Zuid de opera voor het grote publiek blijft brengen? Word Vriend of Gulle Gever van Opera Zuid en laat zien dat opera leeft. Vrienden en Gulle Gevers krijgen voorafgaand aan de premières gratis het programmaboekje thuisgestuurd met uitgebreide achtergrondinformatie over de opera's. Ook krijgen zij regelmatig een uitnodiging voor een repetitiebezoek of voor andere leuke activiteiten en ze ontvangen het Vriendennieuws. Dit geldt ook voor mensen die zijn toegetreden tot het Gulle Gevers Gilde. Wordt ook Vriend of Gulle Gever. Neem voor meer informatie contact op met De Vrienden van Opera Zuid (vrienden@operazuid.nl of 043 321 01 66)


Word ook Vriend!

voordelen

  • u ontvangt het Vriendennieuws met interviews, recensies en nadere informatie over de activiteiten en de producties van Opera Zuid;
  • u ontvangt voor de première van iedere Opera Zuid-productie gratis het programmaboekje thuisgestuurd;
  • u kunt een repetitie van een Opera Zuid-productie bijwonen;
  • tijdens de speciale Vriendenactiviteiten kunt u uw suggesties, aan- en opmerkingen kwijt en kunt u met andere leden van gedachten wisselen;
  • u ontvangt 10% korting op alle concerten van philharmonie zuidnederland in de Limburgse theaters;
  • u ontvangt €2,50 korting op de voorstellingen van Toneelgroep Maastricht in Derlon Theater in Maastricht. Hierbij geldt de korting voor twee personen als u Gezinsvriend bent en voor één persoon als u individueel Vriend bent.

Wij brengen u op onze site en in elke Vriendennieuwsbrief op de hoogte van nieuwe voordelen. U kunt ons natuurlijk bij vragen en suggesties altijd een e-mail sturen naar vrienden@operazuid.nl of telefonisch contacteren.

Als Vriend betaalt u een bijdrage van €22,50 per kalenderjaar. Een Gezinsvriend betaalt €27,50 en studenten/jongeren tot 25 jaar betalen €12,50.

Wilt u ook Vriend worden? U kunt zich hier aanmelden: