Jeugdlintje voor gezicht van Buurt Opera Malpertuis

Gisteren ontving Dunya Jongen (11) een jeugdlintje uit handen van wethouder Manon Fokke en kinderburgemeester Joost de Goeij in Stadhuis Maastricht voor haar bijdrage aan Buurt Opera Malpertuis van Opera Zuid. Dunya is het gezicht van de Buurt Opera Malpertuis 2022.

Fokke: „Dunya is geconcentreerd, gedreven, serieus en respectvol. De selectiecommissie vindt het mooi om te zien hoe Dunya zich inzet voor de samenleving en alle leeftijden. Ze is een kartrekker en neemt andere kinderen mee. Door het gezicht te zijn van Buurtopera Malpertuis geeft ze duidelijk aan dat ze zich kwetsbaar durft op te stellen op jonge leeftijd en is ze een voorbeeld voor andere kinderen.” De Limburger https://m.limburger.nl/cnt/dmf20230601_96089640

En daar zijn wij het natuurlijk volkomen mee eens! Een dikke proficiat ook namens ons. We zijn super trots op Dunya.

Buurt Opera Malpertuis is een initiatief van Opera Zuid in samenwerking met Conservatorium Maastricht, Trajekt en de Kunstketel en wordt mede mogelijk gemaakt door CultuurmakersMaastricht, Fonds voor Cultuurparticipatie, Gemeente Maastricht, Elisabeth Strouven Fonds, Stichting Kanunnik Salden Nieuwenhof en het Oranje Fonds.

> Voor meer informatie ga naar operazuid.nl/bom