OPERA ZUID ONLINE

 

Wij missen jullie, ons publiek. En onze artiesten missen jullie! Tot we weer op de podia staan, is jouw beeldscherm de komende maanden ons podium.

In deze vreemde tijd van isolement, onzekerheid en ‘social distancing’ is de nood aan verbinding, verbeelding, inspiratie, hoop en troost groter dan ooit. We werken daarom met des te meer passie, overtuiging, optimisme en moed aan het moois dat we met je willen delen zodra het weer kan. Laten we een stip op de horizon zetten, vooruitkijken en ons samen verheugen op het moment dat we de theaters weer kunnen vullen met muziek, gezang en dans en met de ongebreidelde magie van de verbeelding!

In deze ingewikkelde tijd blijven wij geloven in de verbindende en helende kracht van kunst. Nu je niet meer naar ons kunt komen, brengen wij Opera Zuid graag naar jou toe. Maak van je huiskamer een concertzaal, schouwburg of dansstudio, of neem een virtueel kijkje achter de schermen.

Zo willen we met jou, ons publiek, in verbinding blijven en onze artiesten steunen in deze moeilijke periode. De komende weken zullen we telkens nieuwe content toevoegen, houd onze website en sociale mediakanalen daarom in de gaten. Maar bovenal: blijf veilig en zorg goed voor uzelf en voor elkaar.

 

Hand in hand, with Fairy grace,
We will sing and bless this place!

William Shakespeare, A Midsummer Night’s Dream