Vrijwilligers Hospitality

Opera Zuid is een toonaangevend BIS-operavoorziening in, voor en vanuit Zuid-Nederland en maakt toegankelijke en verrassende en eigentijdse opera. Passie, fantasie, innovatie en authenticiteit staan daarbij centraal. Opera Zuid brengt opera dichtbij: opera die je voelt, raakt, verwondert en vervoert. Traditie en innovatie gaan hand in hand, grote meesterwerken uit het verleden treffen de kern van ons hier en nu. Wij geloven dat de totaalervaring die opera biedt en je leven kan veranderen. Vanuit deze overtuiging wil Opera Zuid haar producties met een zo groot en divers mogelijk publiek delen.

Opera Zuid maakt jaarlijks twee grote theatertournees door Nederland. Voor deze tournees is Opera Zuid opzoek naar vrijwilligers hospitality voor ons publiek in de theaters.

Taakomschrijving

Als vrijwilliger hospitality bent u tijdens onze theatertournees door Nederland verantwoordelijk voor het verwelkomen van onze bezoekers in de theaters. U bent daarbij hét aanspreekpunt voor theaterbezoekers bij een informatiebalie van Opera Zuid voorafgaande, tijdens de pauze en na afloop van de voorstelling. Daarbij helpt u bij de verspreiding van flyers en programmaboekjes voorafgaande of na afloop van de voorstellingen.

Wij zoeken mensen die

  • Gastvrij en representatief zijn
  • Over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden beschikken
  • Bereid zijn om te werken op onregelmatige tijden, op avonden en in weekenden
  • Affiniteit met opera en theater hebben

Wat bieden wij

Je krijgt een inkijkje in de organisatie van een operavoorstelling en maakt onderdeel uit van het team. Een plezierige en inspirerende werkomgeving. Gratis bijwonen van operavoorstellingen. Vrijwilligersvergoeding.

Reageren

Bij interesse stuur uw reactie inclusief motivatie en CV naar vacatures@operazuid.nl ter attentie van Fanny Bartels, coördinator Marketing & Communicatie.